l

De mooiste succesverhalen bij diëtist Pauline Maas vind je ook op  https://www.zorgkaartnederland.nl/zorgverlener/dietist-maas-bulk-p-311231 

Succesverhaal Christa

Eind januari 2020 ben ik gestart met PowerSlim. Na twee zwangerschappen en een hernia wilde ik graag weer gezonder gaan leven. Ik dacht: ‘Er moet nu iets gebeuren, het is nu of nooit’. Mijn schoonzus was gestart met het PowerSlim programma en was daar erg enthousiast over. Na een kennismakingsgesprek met Pauline, een PowerSlim coach bij mij in de buurt, ben ik ervoor gegaan.
Nu ruim een jaar later, heb ik mijn doel bereikt en ben ik alweer 5 maanden stabiel. Het blijft een levensstijl, en die hoop ik nu met hulp van PowerSlim en mijn coach Pauline te behouden. Dat wordt het moeilijkste. Maar ook daar heb ik vertrouwen in, omdat Pauline me in de gaten blijft houden. Ook na het behalen van mijn streefgewicht blijft mijn PowerSlim coach me nog een jaar lang nabegeleiding geven.
Ik raad iedereen PowerSlim aan. Je kunt lekker en gevarieerd eten en het is mij achteraf heel erg meegevallen. Als je maar zelf achter je besluit staat en er voor gaat, dan kan iedereen het! Ook dankzij mijn coach. Die me iedere week bleef motiveren, heel enthousiast is en met me meedenkt, in mogelijkheden. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen!


7017733588548235429
7017733588548235429

Succesverhaal Rosalie van Ganzewinkel

Het begon met het moment dat ik een oude bekende zag en ik me heb omgedraaid zodat hij mij niet zou zien. Ik wilde gewoon zo niet gezien worden door iemand die niet wist hoeveel ik was aangekomen. Ik merkte dat ik mezelf echt begon te schamen voor hoe ik eruit zag. Het werd tijd om hier wat aan te doen. Niet alleen omdat ik mezelf schaamde, maar ook omdat ik gewoon niet achter mijn kinderen aan kon rennen. Mijn jongste is 6 jaar en dat had ik dus nog nooit gedaan. Ik had lichamelijk erg veel klachten, was altijd moe en de trap op naar de zolder moest met een rustpauze.

Ik ben 15 jaar geleden al een keer 20 kilo afgevallen door veel te sporten en vooral heel weinig te eten. Dat was niet de juiste manier geweest, want na een aantal roerige jaren vlogen de kilo’s er weer aan.  

Via Facebook had ik gezien dat PowerSlim had gewerkt bij de zus van een vriendin. Voordat ik het wist had ik een afspraak en zat ik bij mijn PowerSlim coach. Ik wilde niet aan de shakes maar gewoon lekker eten en mijn voedingspatroon aanpassen. Culinair afvallen zoals mijn coach dat op haar Facebookpagina had vermeld! Het gesprek was voor mij best emotioneel (de oorzaak van mijn overgewicht werd uiteraard ook besproken) maar uiteindelijk ging ik met positieve energie naar huis met een starterspakket vol lekkere koolhydraatarme PowerSlim producten zoals de muesli pure chocolade kokos.

Na een week allerlei producten te hebben uitgeprobeerd, wist ik wat ik wel en niet lekker vond. Ik ging naar mijn afspraak met mijn coach en had al meteen een positief resultaat. Ik zocht de producten uit die ik lekker vond en toen bleek dat er nog veel meer lekkere producten in het assortiment zaten. Het assortiment is zo breed, hierdoor was het voor mij niet moeilijk om me aan het programma te houden. Er zijn zo veel lekkere dingen die je mag eten.

Na een aantal weken zittend op de bank, besloot ik een crosstrainer te kopen. Ik sport nu 3x per week, lekker thuis wanneer het mij uit komt.

Mijn coach is echt geweldig! Met vragen over wat ik het beste kon doen op bijzondere dagen of wanneer ik uit eten ging, kon ik bij mijn coach terecht. Samen keken we naar de menukaart en gaf zij mij advies over wat ik dan het beste kon nemen. Het leuke was dat we samen blij waren bij mijn geboekte successen! 

Vanaf morgen ga ik beginnen aan fase 2a. Ik ben nog niet klaar, maar ik merk aan alles dat ik nooit meer terug ga naar hoe ik was. Ik voel me nu zo fijn en fit. Gewoon kunnen shoppen waar je maar wil en achter mijn kinderen aan rennen, dat is zo heerlijk. Ik heb vooral geleerd, dat ik veel meer geniet van dat ene chocolaatje, dan van een heel pak koeken of een hele reep chocolade. Ik heb al mijn kleding die te groot is de deur uit gedaan, zodat ik niet meer kan terugvallen op een grotere maat.  

Maak nu ook een afspraak voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek!

 

Wat een mooi succes voor Marloes Rosendaal!

Eigenlijk heb ik nooit overgewicht gehad, maar na drie zwangerschappen bleven er toch wat kilo’s plakken die ik er niet af kreeg. In de zomer van 2016 merkte ik dat ik het vervelend vond om in een korte broek rond te lopen, laat staan in bikini. Dat was het moment dat ik besloot dat er iets moest veranderen, en na de zomer ben ik dan ook op zoek gegaan naar een manier om de extra kilo’s kwijt te raken.

Ik wist dat er bij mij in de buurt een PowerSlim coach zat en ik zag dat zij allerlei leuke recepten deelde via Facebook. Dat zag er allemaal heel lekker uit, dus heb ik een afspraak met de coach ingepland. Zij vertelde me hoe het programma van PowerSlim werkt en dat sprak me wel aan. Ik was bang dat ik nog maar heel weinig mocht eten, maar gelukkig mag je bij PowerSlim gewoon 3 maaltijden per dag én 3 tussendoortjes. Daardoor was het goed vol te houden.

Het PowerSlim traject is me erg goed bevallen, de producten waren erg lekker maar vooral de begeleiding van mijn coach was super. Bij haar kon ik altijd terecht voor tips en een steuntje in de rug. Het programma was dus helemaal niet zwaar en ik zag mijn einddoel al snel dichterbij komen. Daarom bleef ik doorzetten.

Nu voel ik me weer heel goed en loop ik graag in jurkjes en korte broeken. Al bijna twee jaar zit ik weer heerlijk in mijn vel en ik weet zeker dat ik dit ook vol ga houden! 


Ik ben blij dat ik de stap heb genomen!

Nadat ik mijn hele leven lang zo’n beetje aan het jojo-en geweest ben met mijn gewicht, kwam ik half september 2016 in contact met Pauline Maas, diëtist in  Waddinxveen. Zij voert het merk Power Slim. Een afslankmethode waarbij je koolhydraat-arm en eiwitrijk gaat eten. E.e.a. ondersteund door de producten van Power Slim.

Dit was wel een soort laatste redmiddel voor mij. De producten gekocht en aan de slag maar. Het fijne van deze methode is, dat er een boekje bij zit met een weekmenu en een boodschappenlijst voor die week. Dus je weet precies waar je aan toe bent.

Tot mijn verbazing was ik de eerste week al ruim 2 kilo afgevallen. Dit gaat goed dacht ik en zeker ook met de professionele hulp van Pauline. Elke week even wegen en goede tips meekrijgen. Mijn partner, die diabetes, een te hoge bloeddruk en een te hoog cholesterol heeft, werd ook enthousiast gemaakt en op aanraden van zijn diëtist is hij ook begonnen bij Pauline Maas.

Het resultaat was verbluffend. Zijn medicijnen zijn bijna allemaal verdwenen net als zijn hoge bloeddruk en de suiker. Nu, na een klein halfjaar zijn wij beide ruim 20 kilo afgevallen en hebben ons eetpatroon gewijzigd. Wij blijven redelijk koolhydraat-arm eten. Niets aan de hand en lekker.

Wij zijn erg blij dat wij destijds de stap genomen hebben om samen met Pauline Maas te beginnen met Power Slim. Als iemand enthousiast is zij het wel.

Dank daar voor.

Marion Verkleij, 60 jaar uit Boskoop

Ad Verkleij, 62 jaar uit Boskoop 

 Ik durf mijn rokje weer aan!

Na de bevalling van mijn jongste dochter vond ik het heerlijk dat ik alles weer mocht eten. Ik genoot daar enorm van, helaas kwamen er steeds meer kilo’s aan. Toen ik werkeloos thuis kwam te zitten werd het nog erger. Ik was al een emotie- eter en uit verveling ging ik nog meer snoepen. Na vier maanden vond ik een nieuwe baan. Nu moest ook meteen het roer om, dit kon niet meer. Ik woog bijna 90 kg en als ik nu niks deed zou het er aan blijven.

Mijn man vond het niet erg, maar voor mijn zelfbeeld en eigenwaarde was het nodig. Ik kon geen leuke kleren meer aan en voelde mij niet aantrekkelijk. Ik maakte een afspraak bij PowerSlim coach en na dat gesprek wist ik het zeker. Dit moest ik doen!

Ik ging enthousiast aan de slag en wat bleek: het ging super! Ik kon het PowerSlim afslankprogramma makkelijk volhouden. Ik had zelfs geen drang naar snoep of koek en van emotie- eten is geen sprake meer. Elke week ging ik vol vertrouwen op de weegschaal staan. Ik begon al heel snel resultaat te zien. Mijn jeans gingen steeds losser zitten en mijn zelfbeeld begon te stijgen. Als ik een minder moment had wist mijn coach mij te motiveren om door te gaan.

Voor het eerst durf ik nu weer korte rokjes aan. Na drie maanden kan ik vol trots zeggen dat ik 15 kilo kwijt ben door het volgen van het PowerSlim afslankprogramma. En ik weet het, nu begint pas de echte uitdaging; het op gewicht blijven. Ik ga nog een jaar lang op na begeleiding bij mijn coach om zo mijn gewicht vast te houden. Ik weet zeker dat het mij gaat lukken.

Ik ben trots op mijzelf en kijk weer graag in de spiegel.

 

 

 

 

E-mailen
Bellen
Map
Info