l

De beste diëtist bij diabetes adviseert meestal een koolhydraat beperking. 

Grip op Koolhydraten (GOK) in Waddinxveen is een succesvol koolhydraatbeperkt voedingsprogramma ontwikkeld door diëtiste Yvonne Lemmers. De diëtist helpt je bij de uitvoering van dit koolhydraat beperkte voedingspatroon, zo krijg je weer grip op je gezondheid.

Fase 1: Op gewicht komen, snel en makkelijk afslanken voor uw last resort.

Geen calorieën of punten tellen, maar letten op koolhydraten. Dat maakt verschil!

Het is een biologische wet dat je van koolhydraten honger krijgt, je daardoor de neiging hebt om te óver-eten en dat je lijf vervolgens de overtollige koolhydraten als vetten opslaat. Komt bij dat door het hoge insulinegehalte je lijf moeilijk in staat is om bij zijn eigen vetreserves te komen. Je lijf blíjft dan vragen om koolhydraten. Dat maakt je hongerig, lui en futloos. Daar kun je met geen wilskracht tegen op.

Met Grip op Koolhydraten heb je daar geen last van. Dat voelt voor velen als een bevrijding.

Je lijf komt in de vetverbranding en kan ten alle tijden energie putten uit zijn eigen vetvoorraden. Dat maakt het verschil en dat voel je! Met als resultaat dat je als vanzelf minder eet, meer zin hebt in bewegen en energiek je ideale streefmaat kunt behalen.

Wellicht biedt Grip op Koolhydraten ook voor jou dé oplossing. Velen zijn je inmiddels al voorgegaan.

Fase 2: Op gewicht blijven.

Val nooit meer terug naar een koolhydraatrijk vetarm light eetpatroon want de kans is groot dat je dan weer in de vicieuze cirkel van honger en overeten komt. Je voelt het gelijk weer aan je lijf en je verminderde energie. Gelukkig kun je keer op keer weer terugvallen op fase 1 van GOK, want het koolhydraatbeperkte kunstje werkt iedere keer weer!

E-mailen
Bellen
Map
Info