l

Wilt u weer grip op uw gezondheid?

Maak kennis met Pauline Maas-Bulk, diëtist in Waddinxveen.

Wilt u serieuze stappen zetten om gestructureerd aan uw gezondheid te werken? Voor professionele begeleiding kunt u terecht bij diëtist Pauline Maas-Bulk. beste diëtist bij diabetes, afslanken in waddinxveen en powerslim waddinxveen

Hallo beste lezer,beste diëtist bij diabetes, afslanken in waddinxveen en powerslim waddinxveen

Mijn naam is Pauline Maas, uw diëtist in Waddinxveen, Boskoop, Gouda en omstreken. Ik ben gespecialiseerd in voedings-, dieetadvies bij (zwangerschaps-) diabetes, hypertensie en overgewicht voor een betere gezondheid. Door een gezond voedingspatroon, met aandacht voor minder suiker, aan te meten kunt u veelal veel medicatie verminderen. U krijgt hierdoor weer meer grip op uw gezondheid. Daarbij is een gezonde leefstijl en voldoende lichaamsbeweging erg belangrijk. Doormiddel van een behandelplan maken wij uw doelen concreet en haalbaar. In de praktijk wordt er maatwerk geleverd! 

Het ligt helemaal aan uw doel, wensen en mogelijkheden. Of het nu een voedingsplan op maat is of volgens een leefstijlprogramma zoals de Wet van Harriët en Grip op Koolhydraten (GOK). Mijn visie is in het algemeen een koolhydraatbeperkte (of koolhydraat arm) en eiwitrijke voedingsstijl.  Daarbij kan er ook gebruik gemaakt worden van PowerSlim, dan slankt u nog sneller en makkelijker af.  

De praktijk is gevestigd aan de Oranjelaan 7D te Waddinxveen. Hier begeleid ik u in de strijd tegen overgewicht en diabetes. Een diëtist geeft ook advies over voeding bij ondervoeding, COPD, hypertensie, te hoog cholesterol, diabetes, obstipatie, kanker, prikkelbare darm syndroom, coeliakie, enzovoorts.

Wilt u een onafhankelijk advies? Kom naar diëtistenpraktijk Pauline Maas in Waddinxveen Ik laat mij niet leiden door hypes, werk evidence based, wetenschappelijk onderbouwd en weet alles over voeding.
 Zo weet u dat u kiest voor een professional die zijn vak bijhoudt.

 

Lees op Zorgkaart Nederland wat andere mensen van de praktijk en mij vonden, laat gerust ook uw recensie geheel anoniem achter.
E-mailen
Bellen
Map
Info